Du er nå på en universell side, for å komme tilbake klikk deg til privat eller firma:
Du er nå på en universell side, for å komme tilbake klikk deg til privat eller firma.

Velkommen til våre nye hjemmesider

23 oktober, 2017

Tirsdag 24.10.2017 lanserte Drake Chemicals sine nye hjemmesider. Vi har endret både design og oppsett. Det har vært et spesielt fokus på forhandleroversikt for at våre kunder lettere skal kunne finne nærmeste forhandler.

Visjonene med de nye hjemmesidene er at de skal være en informasjonskanal for våre produkter og tjenester, samt holde dere oppdatert på nyheter om oss og våre produkter.

 

Kontakt oss om dere har spørsmål rundt de nye sidene.

Andre innlegg

Julehilsen fra Drake Chemicals

Julehilsen fra Drake Chemicals

Tusen takk til våre kunder, forhandlere og leverandører for et godt samarbeid i 2017.   Vi ønsker dere alle en fin og fredfull jul og et riktig godt nytt år.

Ny Lokasjon

Ny Lokasjon

Drake Chemicals har flyttet sitt hovedkontor og lager fra Seljord til Voll i Rogaland. Ny post og besøksadresse er: Vollvegen 40, 4354 Voll   Her har vi samlet kontor, lager og produksjon i et og samme bygg. Vi ønsker alle...

Re-etablering av Drake Chemicals AS

Re-etablering av Drake Chemicals AS

EKKO Invest AS går inn for re-etablering av Drake Chemicals AS Ekko Invest har investert i deler av Drake Chemicals. I den forbindelse er det også innskutt mer kapital for satsning i selskapet. Ekko Invest er et norsk investeringsselskap bestående av en gruppe...