Du er nå på en universell side, for å komme tilbake klikk deg til privat eller firma:
Du er nå på en universell side, for å komme tilbake klikk deg til privat eller firma.

Re-etablering av Drake Chemicals AS

27 juni, 2017

EKKO Invest AS går inn for re-etablering av Drake Chemicals AS

Ekko Invest har investert i deler av Drake Chemicals. I den forbindelse er det også innskutt mer kapital for satsning i selskapet. Ekko Invest er et norsk investeringsselskap bestående av en gruppe investorer med sterke bånd spesielt innen Olje og Gass, men også andre næringer.

 

Nedenfor følger en del informasjon som følge av re-etableringen.

 

Ny daglig leder

Thomas Sekse har blitt ansatt som Daglig Leder i Drake Chemicals. Thomas har mange års erfaring fra Salg- og Prosjektledelse innen Olje og Gass sektoren.

Tarjei Skræi og Kurt Harald Larsen vil fremdeles være medeiere i Drake Chemicals. Begge vil være med videre som styremedlem og ha en sentral rolle i videre utvikling av Drake Chemicals.

 

Ny lokasjon

Som en del av den strategiske planen for videre vekst av Drake Chemicals vil selskapets hovedkontor, samt lager og produksjon flyttes til Voll i Rogaland.

Voll ligger sentralt plassert med kort vei til Stavanger, Sola, Tananger, Forus, Dusavik.

Etter planen vil flytting starte i uke 26.

 

Ny post og besøksadresse:

Drake Chemicals AS

Vollvegen 40

4354 Voll

 

Satsning fremover

Drake Chemicals utvikler for tiden en ny Proff-Serie som en del av den nye satsningen. Vi vil ha et stort fokus på direktesalg til store aktører innen Olje og Gass, Transport, Mekanisk Industri o.l.

Proff-Serien vil bli lansert som en egen serie og vil ikke være tilgjengelig for salg via forhandlere. Bakgrunnen for dette er at markedet som ønskes nådd stiller svært høye krav til dokumentasjon, KHMS, styringssystemer og sertifiseringer/godkjenninger.

 

Nye Websider

Vi jobber med nye og moderniserte websider. Formålet er en modernisert side som er lett og navigere i og som vil gi god produktinformasjon.

Siden for øvrig vil være responsiv slik at den tilpasses bruk på web, nettbrett og mobil.

 

Avslutningsvis så ser vi frem mot et videre godt samarbeid med våre kunde og leverandører.

Skulle det være noe dere lurer på, så er det selvsagt bare å ta kontakt.

 

Ønsker dere alle en riktig fin sommer.

Andre innlegg

Julehilsen fra Drake Chemicals

Julehilsen fra Drake Chemicals

Tusen takk til våre kunder, forhandlere og leverandører for et godt samarbeid i 2017.   Vi ønsker dere alle en fin og fredfull jul og et riktig godt nytt år.

Velkommen til våre nye hjemmesider

Velkommen til våre nye hjemmesider

Tirsdag 24.10.2017 lanserte Drake Chemicals sine nye hjemmesider. Vi har endret både design og oppsett. Det har vært et spesielt fokus på forhandleroversikt for at våre kunder lettere skal kunne finne nærmeste forhandler....

Ny Lokasjon

Ny Lokasjon

Drake Chemicals har flyttet sitt hovedkontor og lager fra Seljord til Voll i Rogaland. Ny post og besøksadresse er: Vollvegen 40, 4354 Voll   Her har vi samlet kontor, lager og produksjon i et og samme bygg. Vi ønsker alle...