Velg en side

Vaske og rensemiddel for effektiv rengjøring eller rustfjerning

Spar tid og ressurser med effektive vaske- og rensemiddel.

Drake Chemicals AS er en norsk produsent av en serie med vaske- og rensemiddel for effektiv rengjøring eller rustfjerning og metallrens. Våre produkter er norsk produsert i egne lokaler på Voll utenfor Stavanger. Vi lagerfører ferdigvarer og råvarer, for å sikre god tilgjengelighet på våre produkter.

Våre produkter

Drake Chemicals produserer en serie med vaske- og rensemiddel for effektiv rengjøring eller rustfjerning og metallrens. Høytrykksvask og rens med Drake Chemicals produkter er tid og ressursbesparende, og erstatter mekanisk overflatebehandling som sliping, sandblåsing og børstevask.

StripAll

StripAll leveres både som ferdigblandet flytende væske, og pulverkonsentrat. StripAll er et meget anvendelig verkstedprodukt til all form for restaurering og overhaling/rens av deler og komponenter i stål og metall. 

CleanAll

CleanAll avfetter og rengjør alle overflater som inneholder olje, fett, tjære og asfalt. CleanAll er spesielt egnet til vask og rens av aluminium og andre lettmetaller. CleanAll har vært brukt av verksted og industri siden 1968 og er et svært allsidig produkt.

WashAll

Et konsentrert vaskemiddel med glans! WashAll er en biologisk nedbrytbar høytrykksvask som får overflaten skinnende ren. Skitt, insekter og grønske spyles enkelt av. Med WashAll vasker du bilen din enkelt. Dusj på WashAll, la det virke noen minutt, før avspyling med høytrkk.

WashAll Extreme

WashAll Extreme er et svært konsentrert avfettingsmiddel og karbonfjerner. WashAll Extreme løsner smuss og fastgrodde belegg som ikke løsner med vanlige vaske- og avfettingsmidler. WashAll Extreme løsner rett og slett fastbrente karboner, sot og bremsebelegg.
 

StripAll er et rensemiddel som fjerner rust, koks, sotbelegg og flere typer maling og lakk. 

StripAll leveres både som ferdigblandet flytende væske, og pulverkonsentrat. StripAll er et meget anvendelig verkstedprodukt til all form for restaurering og overhaling/rens av deler og komponenter i stål og metall. Maling, koks/sotbelegg og rust vil bli separert fra metallet/stålet under behandlingen, og etter at delene er tatt opp av bades spyles de rene med høytrykkspyler eller vaskemaskin/delevasker.
Før 
Etter

Dette kan vi hjelpe med

Drake Chemicals har i en årrekke levert produkter til privat og industri. Målet er å levere universelle produkter med mange bruksområder som er både tids og ressursbesparende. Vi ønsker å erstatte tradisjonell mekanisk overflatebehandling som sliping, sandblåsing og børstevask.  

Drake Chemicals sine produkter betyr

R

Valuta for pengene

Alle konsentrater fra Drake Chemicals leveres høy konsentrerte. Dette sikrer deg som bruker mest mulig valuta for pengene.  Du sparer mye på å kunne redusere bladningsforholdet. Husk å sjekke blandingsforhold på etiketten, det lønner seg.
R

Mange bruksområder på hvert produkt

Det fyller seg fort opp i garasjen om en skal ha et produkt for hvert bruksområde. Vi har satser på universelle produkter med mange bruksområder.

R

De vanskelige oppgavene blir plutselig enkle

Mange gruer seg til klargjøring av båt, bobil eller campingvogn. Etter mye bruk kan det ofte være krevende å få rengjort skikkelig. Vi har mange eksempler på lettede kunder som kan informere om at oppgaven gikk som en drøm.

R

Tid og energibesparende

Ingenting er mer frustrerende enn å bruke unødig mye tid på vask og rengjøring. Det tærer både på kropp og motivasjon. Med produkter fra Drake Chemicals sparer du både tid og kropp. Ikke mer unødig skuring i timevis  for å oppnå tilfreddsstillende resultat.

R

La produktene gjøre jobben

Våre produkter er utviklet med tanke på effektivitet. Kombinert med høytrykksspyler og temperatur vil du i de fleste tilfeller slippe unna børster og svamper helt. Sprøyt på – spyl av, helt enkelt.
R

Effektivitet og resultater - hver gang

Vi tar stor stolthet i egenskapene og effektivitetene i våre produkter. For oss er det viktig at alle får en god opplevelse når de bruker våre produkter – hver gang. Dette sikrer vi gjennom god kvalitetskontroll i alle ledd av produksjonen.

Siste nyheter

Hold deg oppdatert på våre siste nyheter og artikler.
Ny Hjemmeside

Ny Hjemmeside

Endelig er vår nye hjemmeside på plass. Vi har nå valgt å skille mellom privat og bedriftsmarkedet for å kunne presentere mer tilpasset innhold til hvert segment.

Forus Messen 2019 – 22-23 mai.

Forus Messen 2019 – 22-23 mai.

Drake Chemicals skal være utstiller på Forus Messen 2019. Her vil du treffe flere lokale bedrifter, internasjonal produsenter, kunne delta på seminarer, nyte god lunsj fra Håland Kjøtt og mye mer. Vi vil blandt annet vise frem...

Miljøprodukter / Absorbenter

Miljøprodukter / Absorbenter

Drake Chemicals har som en del av sitt produktsortiment tatt inn en serie med miljøprodukter / absorbenter. Disse importeres direkte fra produsent og kan derfor tilbys til konkurransedyktige priser.   Produsenten har drevet med absorbenter i en årrekke og har et...

Drake Chemicals AS

For effektiv rens og rustfjerning

Drake Chemicals AS er en norsk produsent av en serie med vaske- og rensemiddel for effektiv rengjøring eller rustfjerning og metallrens. Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat. Vårt hovedkontor ligger strategisk plassert på Voll, med kort vei til Stavanger, Sandnes, Forus og Sola. Her har vi samlet kontor, lager og produksjonsfasiliteter.