Strippin’, Washin’ and Cleanin’, the easy way

Drake Chemicals AS

Våre forhandlere

Vi har forhandlere i hele Skandinavia, og ekspanderer stadig. Bli en del av Drake Chemicals familien du også!

Drake Chemicals AS er produsent av en serie med vaske- og rensemiddel for effektiv rengjøring eller rustfjerning og metallrens.

Vi er bl.a. leverandør til Olje og Gass, Marine, Transport og Mekanisk Industri. I tillegg har vi et stort forhandlernettverk som leverer direkte til private forbrukere.

Behandling med produkter fra Drake Chemicals er tid og ressursbesparende og erstatter tradisjonell mekanisk overflatebehandling som sliping, sandblåsing og børstevask.

Vår visjon er å ha markedets beste produkter, med høyt fokus på miljø og kvalitet, til konkurransedyktige priser.

Bli forhandler

Er du interessert i å bli forhandler for våre produkter? Vi kan tilby mange spennende produktvarianter og kategorier. Kontakt oss for mer informasjon om hvordan du kan bli forhandler for vårt sortiment.

   Våre produkter

   Drake Chemicals produserer en serie med vaske- og rensemiddel for effektiv rengjøring eller rustfjerning og metallrens. Høytrykksvask og rens med Drake Chemicals produkter er tid og ressursbesparende, og erstatter mekanisk overflatebehandling som sliping, sandblåsing og børstevask.

   StripAll

   StripAll leveres både som ferdigblandet flytende væske, og pulverkonsentrat.

   StripAll er et meget anvendelig verkstedprodukt til all form for restaurering og overhaling/rens av deler og komponenter i stål og metall.

   CleanAll

   CleanAll avfetter og rengjør alle overflater som inneholder olje, fett, tjære og asfalt.

   CleanAll er spesielt egnet til vask og rens av aluminium og andre lettmetaller. CleanAll har vært brukt av verksted og industri siden 1968 og er et svært allsidig produkt.

   CleanPro

   CleanPro er et kraftig rengjøringsmiddel med høy ytelse som vil fjerne de fleste industrielle forurensninger og avfallsstoffer fra grease og olje til fastbrente belegg. CleanPro er designet for å være så miljøvennlig som mulig, uten å gå på bekostning av ytelse. Produktet er høyt konsentrert for maksimal effekt. CleanPro har Svanemerket basert på miljøegenskaper og effektivitet.

   WashAll

   Et konsentrert vaskemiddel med glans! WashAll er en biologisk nedbrytbar høytrykksvask som får overflaten skinnende ren.

   Skitt, insekter og grønske spyles enkelt av. Med WashAll vasker du bilen din enkelt. Dusj på WashAll, la det virke noen minutt, før avspyling med høytrkk.

   WashAll Extreme

   WashAll Extreme er et svært konsentrert avfettingsmiddel og karbonfjerner. WashAll Extreme løsner smuss og fastgrodde belegg som ikke løsner med vanlige vaske- og avfettingsmidler. WashAll Extreme løsner rett og slett fastbrente karboner, sot og bremsebelegg.

   WashPro

   Biologisk nedbrytbar høytrykksvask/avfetting i en operasjon. Trafikkfilm, asfalt, veisalt og inngrodd smuss/belegg fjernes enkelt. Konsentrert vaske- og avfettingsmiddel med mange bruksområder. WashPro gjør de mest krevende rengjøringer enkle.

   TireFitter

   Tirefitter er en dekkmonteringsvæske med rustløseregenskaper. Med TireFitter slipper dekket lett fra felgen og forenkler dekkomleggingen.

   TireFitter gjør spesielt dekkomlegging på tunge kjøretøy enklere.

   Miljøprodukter

   Skulle uhellet først være ute er det godt å være trygg på at du har de rette produktene for oppsamling. Drake Chemicals lagerfører kvalitets miljøprodukter. Som en del av sortimentet har vi absorberende ark, ruller, sokker, granulat, samt spesialprodukter som oppsamlingskar, drain cover etc.

   Drake Chemicals AS

   For effektiv rens og rustfjerning

   Drake Chemicals AS er en norsk produsent av en serie med vaske- og rensemiddel for effektiv rengjøring eller rustfjerning og metallrens. Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat. Vårt hovedkontor ligger strategisk plassert på Voll, med kort vei til Stavanger, Sandnes, Forus og Sola. Her har vi samlet kontor, lager og produksjonsfasiliteter.